AngelicaMaj.blogg.se

En blogg om mitt liv, min konst, mina jobb. En dagbok helt enkelt.

2 timmar sömn <3

Publicerad 2013-03-17 07:16:41 i Allmänt,

hualigen vad jag är trött!
 
Som fyra timmar natten till lördag, var uppe och studsa redan halv 6, och började jobba på bolaget 8-15.15. Och inte nog med det så jobbade jag på caesarś 18-03. Sova 2 timmar och bara upp med tuppen igen, för ja ska till Haninge att jobba.
Jag har mig själv att skylla, men jag vill ju jobba :) åker till örnsköldsvik ikväll med nattbussen, de bli bra. Då kommer jag garanterat sova all the way, 8 timmar :D
 

BH gjord stål?

Publicerad 2013-03-14 07:42:56 i Allmänt,

Släpade upp mig ur sängen kl 7 idag, för min älskade tvättid som jag av någon konstig anledning BARA har på morgonen, varför bokar jag alltid den tiden? don't ask me, because I don't know.
Vilken syn möts ja av när jag kommer ner då? jo, den skräckinjagade vita lappen, FELlappen, på en av maskinerna, nån %¤4?+%$ har haft sönder en av maskinerna med sin BH.
HAHAHAHA alltså. när man möts av en lapp kl 7 på morgonen av en lapp där de stå att en bh bygel SKURIT sönder en slang. Jaaa, jag tittade mig om kring, kliade mig lite i huvudet, stoppade in tvätt i de andra två maskinerna och tänker höhö, vilken tur att ja hade så lite tvätt då!

HappyFace

Publicerad 2013-03-13 09:18:55 i Allmänt,

Det här med att jobba kväll på en restaurang.
Först springer man runt på jobbet och ska vara allert men sen då? när man ska gå hem? man är hemma runt 00. Är man sömning då? Neeeeeeeeeeeej. Och vad finns i kylen full men uppiggande socker? cholkladkakaaaaa. Och vad står på soffan och se inbjudande ut (förutom soffan då)? datoooorn.
Och då är det ju helt naturligt att man kolla sin mail, eller hur? och vad finns där? Ett mail som gör mig GLAD GLAD och GLAD!
Haaah! lycka till att sova efter de. och lycka till att sova länge, för nu sitter ja här, nervös men fortfarande glad, och trött såklart.
Ska jobba kväll ikväll, of course!

Hemma

Publicerad 2013-03-12 11:46:11 i Allmänt,

 
Ganska svårt att låta bli att längta hem, och efter sommaren då jag hittade de här gamla bilderna skräpandes på min hårddisk :)

Test

Publicerad 2013-03-11 10:37:00 i Allmänt,

Håller på att fixa med designen, så skriver ett litet testinlägg nu för att se hur det hela blir då man skriver ett inlägg :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela